Hvorfor vælge Android-telefoner?

Apples produkter er afholdt verden over. Ofte fremhæves produkterne for deres funktionalitet, så hvorfor egentlig overveje at skifte til en Android-telefon? Kampen mellem de to har længe været en varm kartoffel, som nok ikke finder et facit foreløbigt. Men der er mange grunde til at overveje en Android, som i de seneste år er blevet bedre og bedre.

Huaweis telefoner

Som den andenstørste mobilproducent i verden, har Huawei for længst markeret sig på markedet. Med både Huawei mobil tilbehør, smartphones og computere, er Huawei blevet en stærk spiller, som har skubbet grænser inden for mobilindustrien ved at lave telefoner, der både har elegant design og mange features. Til en tredjedel af prisen for en iPhone, fås Huaweis telefoner med stor lagerkapacitet og flere megapixels på kameraet, som der ses hos Huawei P50.

Ligesom der findes tilbehør til Apple, findes der også utalligt Huawei mobil tilbehør som skærmbeskyttelse, covers og opladere hos Av-Cables.dk. Selv om oplevelsen med en Huawei ikke er én-til-én med en iPhone, er den sammenlignelig.

Samsungs telefoner

Samsung Galaxy-telefoner bliver ofte nævnt på linje med Apples iPhones. Den nyeste Samsung Galaxy 23 er en mobil med en 6,1” skærm, hvor du får præsenteret både billeder og internetsurfing i højeste kvalitet. Den nyeste telefon bliver iPhonens store konkurrent på grund af kameraet.

Nogle vælger nærmest at udskifte deres spejlreflekskamera med telefonen, fordi der er tre kameraer bagpå med både ultravidvinkel og telekamera. I en verden, hvor mange gerne vil bevare de gode minder på telefonen, er et godt kamera vigtigt og Samsung mobiltilbehør lige så. For et så godt kamera kræver selvfølgelig Samsung mobiltilbehør i form af skærmbeskyttelse til kameraet, så det ikke beskadiges.

Huawei mobiltilbehør

Når man køber en iPhone i dag, følger der ikke opladerkabel med. Det er dog ikke tilfældet med Huaweis telefoner. Men Huawei mobiltilbehør er alligevel en god investering, hvis du gerne vil have, at den skal holde så længe som muligt. Huawei mobiltilbehør er blandt andet covers, som kan beskytte den mod ridser og skrammer.

Med en så god smartphone, ville det være synd at skade den, og derfor er Huawei mobil tilbehør nødvendigt for at skærme smartphonen mod snavs. Er du også glad for at løbe med musik i ørerne, er et løbearmbånd nødvendigt, så du også kan tracke din løbetur.

Samsung mobiltilbehør

Selv om en Samsung smartphone ikke er lige så dyr som en iPhone, så koster det noget, hvis skærmen f.eks. skal udskiftes. Med Samsung mobiltilbehør kan du beskytte den med covers og skærmbeskyttelse, hvis uheldet er ude. Samsung mobiltilbehør indebærer også opladere og vandtætte tasker, hvis du f.eks. skal have den med på stranden.

Skriv et svar