Sådan kommer du bedre igennem overgangsalderen

Hvis du kan mærke ændringer i din krop og lige så stille oplever, at overgangsalderen sniger sig ind på dig, så kan der være nogle ting, som kan hjælpe dig. Hvis du oplever mange symptomer så prøv vores kosttilskud til overgangsalderen fra helsegrossisten. Det kan nemlig være med til at lindre mange af dine symptomer, såsom svedeture og søvnforstyrrelser. Det er dog vigtigt at huske, at kosttilskud ikke kan stå alene, og er blot et supplement til dig. Det kan nemlig ikke erstatte en varieret kost!

Fokus på kost og motion

Hvis du har købt kosttilskud til overgangsalderen, så er det stadigvæk utrolig vigtigt at fokusere på din diæt ,og at du får motioneret nok. Hjælp derfor dig selv ved at sørge for, at din krop er sund og rask. Det er vigtigt at spise varieret, men det kan dog være svært. Prøv  derfor så vidt muligt at gemme søde sager og alkohol til weekenderne. Derudover kan motion godt være en træls størrelse. Derfor er det vigtigt, at du gør et sjovt for dig selv. Det kan du gøre ved at tilmelde dig nogle sjove hold sammen med andre, eller ved at sætte noget godt musik på, når du vælger at træne. Derudover er det altid en god idé at få noget dejligt, friskt luft, og ofte gå en tur.

Snak om det

Selvom du kan lindre dine symptomer med kosttilskud til overgangsalderen, så må du stadigvæk indse, at du er ved at blive ældre. Derfor er det en god idé at være åben omkring det, og snakke med andre på samme alder. De kan være med til at give dig nogle gode råd, og så kan det være rart ikke at føle sig så alene. Det er nemlig ikke et tabu, men tværtimod helt normalt, og absolut ikke noget som du bør skamme dig over.

Skriv et svar