Har du brug for ekstra penge?

Hvis du har brug for lidt ekstra penge på lommen til shopping, så har du måske brug for et minilån. Et minilån er et andet ord for smslån eller kviklån, som typisk ligger lidt højere i lånebeløb, sammenlignet med de to andre termer, altså i størrelsesordnen 10.000 til 25.000 kr.

Der findes et hav af minilån på nettet

Hvis du skal sikre dig, at du ikke bliver snydt, når du optager et lån, så er det vigtigt med et ordentligt sammenligningsgrundlag. Der er mange udbydere på markedet indenfor minilån på nettet, herunder Leasy, KreditNU, Ferratum, GFmoney og mange flere.

Hver bank/långiver har hver deres måde at kreditvurdere dig på, og du vil derfor også få vidt forskellige priser, alt efter hvem du søger hos.

Indhent tilbud på minilån

Hvis du skal have det bedste tilbud på et minilån, så kan du med fordel ansøge om et minilån hos GoLoan, som hjælper dig med at indhente og sammenligne tilbud på en hurtig og simpel måde. Det tager ikke mere end få minutter at oprette en ansøgning, og de fleste vil kunne finde det lånebeløb, som de har behov for, da det er muligt at låne helt op til 350.000 kr.

Hvis du ansøger om et samlelån, så kan du sågar låne op til en halv mio. Kroner.

Fordelen ved at benytte en tjeneste som GoLoan til at indhente lånetilbud er, at du ikke skal ud med hatten i hånden hos de enkelte banker, men hurtigt og nemt kan indhente personlige lånetilbud.

Sådan finder du det bedste tilbud

Hvis du skal have det bedste lån, så er der grundlæggende to parametre, du skal gå efter. Det ene er de samlede kreditomkostninger, hvilket er den pris, som du betaler for lånet, set over hele lånets løbetid. Derudover er der også den månedlige ydelse, som fortæller dig, hvad du skal have op af lommen hver måned, for at overholde din kreditaftale.

Når du låner penge er det desuden vigtigt at undersøge kundetilfredsheden, da det ikke er uhørt, at der bliver pålagt urimelige gebyrer for “services”, som man normalt ville tro var gratis. Tag derfor et kig på bankens kundetilfredshed, før du underskriver lånedokumentet med dit MitID.

Der er som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Hvis du ikke har brugt pengene endnu, har du derfor mulighed for at annullere lånet og tilbagebetale hele beløbet inden for de første 14 dage uden omkostninger.

Alle de uforståelige termer

Når du sammenligner lånetilbud, vil du også blive præsenteret for en række ord, som du måske ikke er stødt på tidligere, hvilket vi kort vil gennemgå nedenfor.

  • Lånebeløb: Dette siger sig selv – det er det beløb, som du ønsker at låne
  • Løbetid: Dette er længden på dit lån. Dette vil være opgivet i år eller måneder
  • Debitorrente: Dette er renten på lånet, men det er dog sjældent debitorrenten, som fortæller dig den egentlige pris på lånet
  • ÅOP: Når alle de obligatoriske renter, gebyrer og andet lægges sammen og fordeles ud over lånets løbetid, så får du ÅOP. Du kan altså sammenligne lånetilbud på ÅOP, hvis deres løbetid go lånebeløb er identisk
  • Samlede kreditomkostninger: Denne udregnes også ud fra alle obligatoriske omkostninger. Her får du dog en reel pris i kroner og ører. Samtidig kan du sammenligne tilbud på baggrund af denne parameter, uanset om lånebeløb og låneperioder ikke er ens.

Skriv et svar