Godt klædt på: Derfor skal du investere i ordentligt undertøj

Mange af os bruger en betydelig mængde tid i hverdagen på at sørge for, at vi ser ordentlige ud, når vi forlader hjemmet. Og i forbindelse med dit daglige tøjvalg er undertøj mindst ligeså vigtigt som bukser, bluser, frakker, tørklæder.
Er det snart blevet tid til en opdatering af undertøjsskuffen? Vi giver dig tre gode grunde til, at du altid bør købe kvalitet, når du shopper undertøj.

Selvtillid

Undertøj i høj kvalitet gør vidundere for din selvtillid. Der er ikke meget grund til at svøbe dig selv i mærkevarer på ydersiden, hvis dit undertøj hverken sidder eller føles ordentligt. Iklæder du dig derimod godt undertøj, kan du stort set hoppe i en affaldssæk og alligevel føle dig lækker og godt tilpas, hver gang du træder ud af døren.

Komfort

Undertøj i høj kvalitet har også den fordel, at det sidder, som det skal. Får du fat i den rette størrelse, vil godt undertøj sidde så perfekt, at du stort set ikke tænker over, at du overhovedet har det på. Og dét uanset om du shopper BH’er, boxershorts, g-strenge hipsters eller noget helt andet.

Holdbarhed

Sidst men ikke mindst holder godt undertøj typisk meget længere end undertøj i dårlig kvalitet. Du slipper ikke udenom at skifte det ud på et tidspunkt, men hvis du passer ordentligt på det, kan du få glæde af det i flere år.

Sådan passer du på dit undertøj

Der er flere ting, du kan gøre for at passe på dit undertøj. Først og fremmest bør du sørge for at følge de to råd, vi udlægger nedenfor.

Sorter

De fleste danskere har rigeligt at se til i hverdagen. Men selvom det kan virke nærliggende at spare tid på tøjvasken ved at vaske alt tøj sammen, vil dit tøj kunne holde i langt længere tid, hvis du sørger for at sortere det. Undertøjet bør du som det mindste sortere i mørke og lyse farver.

Vær opmærksom på temperaturen

Af hygiejnemæssige årsager anbefales det, at du vasker dit undertøj på mindst 60 grader. Dog bør du aldrig vaske det på mere, for jo varme vaskevandet er, jo mere vil vasken slide på dit undertøj. Dertil kan det være en god idé, at du vasker så meget ad gangen, som du kan. Sådan sikrer du, at du ikke behøver at sige farvel til dit yndlingsundertøj lige foreløbigt.

Skriv et svar