Shopping dag for de nybagte mødre

Selvom der er kommet en lille ny en til familien, kan der stadig et behov der skal udfyldes, når det kommer til shopping og shopping terapi. Og selvom det måske kan virke mere vanskeligt, kan det sagtens lade sig gøre for dig, der har en baby med, der kræver måske bare noget mere tålmodighed og planlægning.

Overhold lurtiderne

Afhængigt at dit barns alder, har det nok brug for en masse søvn i løbet af dagen. Derfor kan det være en essentiel faktor at medbringe en barnevogn, klapvogn eller en babyslynge, så der er mulighed for at barnet kan sove i trygge omgivelser, mens du stadig kan bevæge dig rundt og kigge i butikker. Det er måske faktisk i virkeligheden, når din baby sover, at du har bedst tid og overskud til at gøre nogle af de ting, du ønsker på din shopping dag. Er du en type, der foretrækker at prøve tøj i butikken, kan det måske være vanskeligt, hvis du benytter dig af en babyvikle til at have dit barn i, men det må du vurdere ud fra, hvordan du helst vil bruge dagen, og hvad der plejer at virke for dig og din baby.

Indlæg ammepauser

En anden ting, du måske skal have i mente, når du begiver dig ud af huset med den lille, er muligheden for at amme, skifte ble og andre behov, der skal varetages og løses i løbet af dagen. Det kan måske være små caféstop, hvis i er på en gågade eller diverse siddeområder, hvis turen går til et at landets shopping centre. Føler du dig ikke tryk ved at amme i offentligheden, findes der områder og toiletter rundt omkring, der kan give privatlivet til dette og ellers må du bruge din foretrukne løsning. Det kan være at fylde en flaske med mælk hjemmefra eller forberede en flaske med mælkepulver til dagen.

Skriv et svar