Must-haves til festivalsæsonen

Tiden er over os. Festivaler i lange baner står klar til at agere underholdning og give oplevelser hele sommeren igennem, og her får du de absolutte must-haves, der skal sørges for til sæsonen.

Billig øl

Det er naturligvis ikke et krav at drikke alkohol på festival, men det er de færreste, der ikke vil nyde en billig øl fra Tyskland, når de hører musik og fester. Med billig øl fra grænsen sparer man en del penge, og du skal desuden ikke tænke på at have en masse pant med hjem efterfølgende, hvilket gør det uhyre praktisk. Samtidig kan du med billig øl fra Tyskland vise, hvor planlægningsdygtig du er overfor dine venner, der garanteret har været ude og spendere stort på øl, der nok ikke har været helt så billige! Når du henter billig øl fra grænsen kan du ovenikøbet også hente snacks, dåsemåd og slik, der kan være altafgørende for at klare festivalerne!

Telt og campingstole

Når først man har hentet øl fra Grænsen, må man gøre op, hvad der er tilbage af budgettet. Forhåbentlig er det endnu ikke svundet helt ind, for det næste på listen, der må siges at være vigtigt også, er et telt og nogle campingstole. Førstnævnte naturligvis lidt vigtigere, og jo flere penge du kan afsætte til et telt, jo bedre. Der er ikke noget værre, end at skulle ligge i et utæt telt i øsende regnvejr i flere nætter – selvom man har drukket billig øl.

Håndsprit og andre hygiejneartikler

Man bliver hurtigt meget snusket og til dels lugtende når man er på festival. Om det skyldes de svedige dansemoves, de mange øl fra Tyskland, eller nætterne i telt er ikke til at sige, men med en god toilettaske, kan meget afværges. Håndsprit er altafgørende for hygiejnen, og dernæst kan man overveje tandbørste og tandpasta, sæbe, tørshampoo, mundskyl, vådservietter, engangsklude, deodorant, parfume og meget mere!

Skriv et svar