Pakkeliste til din næste rejse

Sommeren er over os, og det betyder at det endelig er tid til noget velfortjent ferie. Desværre er vejret alt andet end beregneligt i Danmark, og det kan derfor være nødvendigt at rejse syd, hvis man vil være sikker på dejligt sommer vejr. Hvis du, som så mange andre danskere, har planer om at rejse til varmere himmelstrøg, så har vi samlet en liste med alle de ting, som du skal huske at pakke til din ferie.

Masser af sommertøj

Det er vigtigt at have nok tøj med, så du ikke løber tør. Sørg gerne for at pakke tøj til hver lejlighed, så du både har til strand dage, ture og restaurant besøg. Et eller to par behagelige shorts, samt t-shirts som du kan bruge, når du skal rundt omkring og udforske lokal området er ideelt. Pak gerne tøj af tyndt stof, som ikke er for stramt eller varmt. Desuden er det vigtigt at medbringe et par gode sko, som er gået til. Pak dine ynglings sko, som du ved, at du kan gå langt i, uden at de skarver eller giver vabler.

Strand/pool gear

Hvis du også elsker at bruge tid i en pool eller ved stranden, så er det vigtigt at huske at pakke alt det som du kan få brug for. Først og fremmest er den helt rigtige bikini eller badedragt essentiel. Hvis du er sporty og elsker a bruge masser af tid i vandet kan du også medbringe oceandive  dykkerudstyr til at udforske havet. For ikke at komme til at kede dig, er det også vigtigt at have noget underholdning ved stranden eller poolen. En god bog eller et par magasiner kan være med til at underholde dig. Du kan også medbringe dine ynglings elektroniske produkter, så som din telefon, IPad eller spillekonsol. Husk dog at være opmærksom på ikke at opbevare dem i solen, da dette kan overophede og potentielt ødelægge dem.

Hjælp til solen

Husk også at forbered dig på en stærkere sol. Et par solbriller og kasket eller anden form for solhat er uden tvivl et must. Derudover er det vigtigt at huske solcremen, samt noget after-sun, hvis du skulle gå hen at blive solbrændt.

Skriv et svar