Sådan holder du den perfekte sommerfest

Nu da varmen er kommet til Danmark og feriedagene er over os, er det det perfekte tidspunkt at holde en sommerfest på. Der er ikke noget bedre end at kunne invitere alle sine venner til at hygge sig sammen. Det kan dog være en større opgave at planlægge sådan en fest. Men bare rolig, vi har nemlig samlet en masse tips og tricks til dig, så du meget nemmere kan komme i gang.

Lokale

Hvis vejret tillader det, er det oplagt at holde en sommerfest i haven. Det kan dog være en god ide at have en back up plan, hvis vejret skulle skifte. Hvis du ikke tør tage chancen kan du enten leje et telt eller et lokale, hvor I kan være. Det er altid en fordel at leje et lokale et sted, hvor det er nemt at komme til via offentlig transport, så folk ikke er tvunget til at køre.

Mad og drikke

Det er vigtigt at, der er rigeligt med mad og drikke. Hvis du ikke orker at lave mad selv, kan du nemt bestille maden ved en catering virksomhed, som kan levere maden til festen. Dette kræver dog ofte at man selv skal opvarme dele af menuen, så vær gerne opmærksom på hvorvidt, det kræver en ovn eller ej. For at gøre det nemmere for dig, kan det være en god ide at bruge engangsbestik og tallerkner. På denne måde, slipper du for en stor opvask og det er meget nemmere at rydde op i løbet af aftenen. Derfor er engangsservice det nemmeste valg til enhver fest.

Musik

For at holde festen kørende hele aftenen og natten, har du brug for en fed playliste. Det er heldigvis nemt at ordne. Hvis du ikke orker at lave en selv, så er der massere af playlister, som du kan bruge. Alternativt kan du også opfordre dine venner til at komme med ønsker, og på denne måde skabe en playliste. Så er du også sikker på, at der er noget til alle. Derudover er folk mindre tilbøjelige til at skifte musikken midt i det hele.

Skriv et svar