3 gode ideer til dig, som gerne vil skabe en hyggelig krog i stuen

Kender du også følelsen af de smukke, mørke efterårsdage, hvor man har fri fra arbejde og drømmer om at bruge dagen på at læse en god bog eller se en tv-serie? Har du en følelse af, at du mangler en hyggelig krog, hvor du kan slænge dig hele dagen, når du får behovet? Så har denne artikel sørget for 3 gode ideer, så du kan komme i gang med det samme!

Belysning er af betydning for stemningen

Noget af det, som kan være særligt vigtigt at overveje, når du skal i gang med at indrette og gerne vil skabe en afslappet atmosfære, er belysningen i din hyggekrog. Det skaber en rar og rolig stemning, hvis man sørger for at vælge et varmere lys – eventuelt en større lampe, som i sig selv er dekorativ. Du kan se et udvalg af forskellige lamper her,  hvor der blandt andet er pendellamper fra Villa Collection eller Skaer gulvlampe fra samme mærke, hvis du er mere til standerlamper.

 

En rolig atmosfære til et roligt sind

Hvis du ønsker at skabe en krog, som emmer af ro og afslapning, er det vigtigt at sørge for, at møblementet indbyder til det. Det kan du forsøge ved at vælge møbler i træ, blandt andet sofabordet. Det kan også være en mulighed at vælge en stol, man kan slænge sig i, så krogen indbyder til afslapning. Det er vigtigt, at du ikke overfylder krogen med møbler, så der stadig er luft – ellers kan stemningen risikere at blive mere rodet en rolig.

 

Skab hygge med dekorationer

Noget andet, du kan gøre for at skabe et rart område til afkobling, er at vælge dekorationer til at hygge. Det kan blandt andet være små lamper, plakater og lignende, der giver området lidt personlighed. Igen er det vigtigt ikke at overfylde med dekorationer.

Skriv et svar