Guide: Sådan sikrer du dig den fedeste vinter- og efterårsgarderobe

Efter sol kommer regn, og efterårets blæst og våde vejr har efterhånden gjort sin entré. Det betyder, at du er nødt til at pakke din sommergarderobe med de fine, lette kjoler væk. Frem skal jakker, lange bukser og alt det lag-på-lag tøj, som har været gemt væk. Måske opdager du, at du faktisk er i mangel på efterårstøj? Så er det på tide at gå på jagt efter noget nyt, og der er heldigvis en masse gode tips til, hvordan du får den helt rigtige garderobe til efteråret og vinteren.

Gør et scoop

Når du skal i gang med at genopfriske din garderobe, kan det hurtigt blive en dyr affære. Hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, kan du med fordel undersøge muligheden for at shoppe gode tilbud. Besøg Boozt til Black Friday i november, hvor du kan få en masse, gode priser på alt det lækre, varme tøj, du mangler i din garderobe.

Hvis du synes, der er lang tid til november, har du også mulighed for bare at shoppe online. Du sikrer generelt gode priser, når du kigger efter varer online, og det er nemt at sammenligne priser for at se, hvor du kan gøre et godt køb.

Overvej hvad du mangler

For at gøre det lettere for dig selv at shoppe, kan du danne et overblik over, hvad du faktisk mangler til din garderobe. Det kan være, du opdager, at du har et par jeans mere, end du troede – men at du til gengæld mangler langærmede trøjer. Det er vigtigt, at du ved, hvad du mangler, så du får købt det rigtige. Det vil være ærgerligt at gå shop-amok og så stå og fryse, fordi du ikke fik købt det, du manglede.

Ofte er der et par ting, som er gode at være opmærksom på, om man mangler:

  • Et varmt halstørklæde. Det vil du bestemt blive glad for, når det bliver endnu køligere.
  • En jakke. Tjek, om du er vokset ud af din overgangs- eller vinterjakke. Det er så ærgerligt ikke at have det rigtige overtøj.
  • Et par støvler. Så du kan holde dine fødder varme – og helst også tørre.

Tænk over stil

Noget, som næsten er værre end ikke at have varmt tøj, er hvis man har varmt tøj, man ikke har lyst til at bruge. Husk derfor at tænke over, om du faktisk vil bruge det tøj, du køber.

Skriv et svar