Skab et fleksibelt kontor for dine ansatte

Vil du gerne give dine ansatte de bedste forudsætninger for at trives godt og udføre et godt stykke arbejde? Så er svaret måske mere frihed og et fleksibelt kontor. Læs mere om hvad det er lige her.

Hvad er et fleksibelt kontor?

Når vi snakker om et fleksibelt kontor, hentyder det til, at de ansatte har frihed til at arbejde hvorhenne de vil – om det er ved et skrivebord, en sofa, stående op eller derhjemme. Det er de færreste som arbejder lige effektivt, når de sidder ved et skrivebord i 8 timer. Derfor kan det være en fordel at give dine ansatte valgmuligheder igennem dagen, så de altid kan skifte omgivelser og få en frisk start. Med et woods office fra woods kan du få netop dette. Kontorer fra woods copenhagen tilbyder nemlig fleksible løsninger til virksomheder.

Spar penge på lejen med færre kvadratmeter

De seneste år har vist os, at man ikke behøver være på kontoret hver eneste hverdag for at virksomheden kan fungere. Derfor arbejder flere og flere hjemmefra, enten en gang imellem eller flere gange om ugen. Det betyder, at der vil være færre mennesker på kontoret på en given arbejdsdag. Når der er færre mennesker på kontoret, behøver I derfor heller ikke et lige så stort kontor og kan derfor nøjes med et mindre. På den måde kan I spare husleje og stadig have den samme mængde ansatte og den samme produktivitet.

Mere frihed, mere produktivitet

Forestillingen om af alle ansatte skal være på kontoret samtidig og at de skal sidde foran det samme skrivebord hver dag, er efterhånden en forældet forestilling. Når man giver folk frihed til at strukturere deres egen arbejdsdag, så den passer bedst ind i deres skema, bliver de mere produktive. Derfor er det bare om at komme i gang med at indrette et fleksibelt kontor.

Skriv et svar