3 tips til bryllupsfesten

Jeres bryllupsdag er den dag, hvor jeres kærlighed foreviges. Det er derfor kærlighedens dag, hvor kærligheden mellem jer skal fejres. Med et bryllup følger der også en bryllupsfest, hvor I sammen med familie og venner kan fejre, at I er blevet gift. En bryllupsfest kan holdes på mange forskellige måder. Det er derfor vigtigt, at I planlægger en bryllupsfest præcis, som I ønsker den. Der er samtidig mange ting, man skal finde ud af. Det kunne for eksempel være, om I ønsker musik til brullyp. Herunder kan I få tre tips, til hvordan I kan holde jeres bryllupsfest.

 

En flot bryllupskage

Noget, der næsten skal være til bryllupsfesten, er en bryllupskage. Her har I mulighed for at skabe en unik bryllupskage, med et udseende efter jeres ønske. En bryllupskage er samtidig et flot indslag til brylluppet. I kan eventuelt vælge at have bryllupskagen som dessert. Husk traditionen, hvor I som brudepar skal skære det første stykke.

 

Sæt gang i dansegulvet

Sang, musik og dans hører også til en bryllupsfest, I kan derfor eventuelt vælge at booke et liveband, der kan komme og sætte gang i dansegulvet. Dette kan i hvert fald være en god måde at sætte gang i festen på. Det kan være en god ide at gøre plads til, at man kan komme på dansegulvet, i lokalet.

 

Et tømmermænds kit til dagen efter

Når I alle har danset til den lyse morgen og har fået sovet et par timer, så kan det være, at man vågner med lidt hovedpine, hvis man fik lidt for meget aftenen før. Det kan derfor være en god ide at lave et tømmermænds kit til jeres gæster, som de kan bruge dagen efter. Der findes mange smarte måder at lave dette på. I kan eventuelt søge på nettet og få inspiration. Disse tre tips kan I have i mente, til planlægningen af bryllupsfesten.

Skriv et svar